Hopp til innhold

Skilisens 2015-16

Vi nærmer oss sesongstart, og dermed også en ny runde med skilisenser. Alle som har fylt 13 år og vil delta på skirenn, må betale lisens/forsikring.

For sesongen 2015-16 gjelder årslisensen/forsikringen fra 1.oktober 2015 til 30. september 2016.

Det innebærer at du er forsikret også vår, sommer og høst etter skisesongen, både under konkurranser og trening. Ved betaling av årslisens etter den 15. oktober, gjelder årslisensen fra betalingsdato.

Alle som hadde en årslisens i 2014-15
.... finner betalingsinformasjon for ny lisens ved å logge seg inn på Min Idrett, www.minidrett.no. Det er også sendt en påminnelse på e-post til alle som har hatt årslisens i fjor, de uten e-post har fått tilsendt brev.

Dersom du aldri har hatt eller ikke har hatt årslisens den siste sesongen
.... kontakt klubben din direkte eller fyll ut  elektroniske skjema for skilisens. Ved bruk av elektroniske skjema, vil din klubb vil få tilsendt bestillingen og vil utstede lisens, som så kan hentes og betales i Min Idrett.

Aldersgrense 13 år
Fram til man er 13 år, er alle medlemmer i norske idrettslag dekket av NIFs barneforsikring. Fra den dagen man fyller 13 år, må man selv sørge for lisens for å kunne delta på skirenn.

Vi oppfordrer klubbene til å sjekke at alle de aktive har fokus på å få betalt sin lisens. Er det utøvere som har feil klubb på sin lisens, må dere sjekke at de er oppført i riktig  klubb.

Les mer på www.skilisens.no

  

NIF-EPI02, 02