Hopp til innhold

Høstsamling i Knyken

Hedmark Skikrets inviterer til høstsamling i Knyken skisenter helgen 9-11. oktober. Påmelding gjøres klubbvis innen 20. september.

Hedmark Skikrets har også i år reservert Knykenanlegget for samling i høstferien.

Knyken er et av landets fineste idrettsanslegg med tilbud til mange idretter.  De har plastbakker i K-10, 20, 30, 50 og 70 meter, i tillegg til en ny rulleskiløype i anlegget. Siden det er bakker helt ned til 10 meter er dette også et fint sted å begynne med for de som ikke har hoppet på plast før.

Vi oppfordrer spesielt «nye» familier og utøvere som ikke har vært med på våre samlinger før, til å delta!

Overnatting
Vi disponerer hele Knykenstua med kjøkken, sal, garderober, mm. Der er det 26 sengeplasser i egne rom i kjelleren. I tillegg er det muligheter for madrass på flatseng på scena, dommertårnet  og hoppbua. Det vil si at vi trolig har nok overnattingsplasser i selve Knykenanlegget.

Soverom koster kr 250,- pr pers pr natt, og 100,- pr pers pr natt på flatseng/madrass. Rommene må fylles først.

Det er også muligheter for strømuttak for campingvogner. For dere som kommer med campingvogner eller bobiler, fint om dere gir beskjed om dette til Hege så fort som mulig ( se e-post nederst i saken).

For dere som ligger privat, gi også beskjed til Hege.

Hvis noen ankommer torsdag 8. oktober og vil ha overnatting, så går det greit. Få med det i påmeldingen.

Måltider
Vi satser på felles middagsservering for hele gruppa fredag og lørdag. Alle betaler litt og hjelper til på kjøkkenet så går dette fort. Alle tar med seg tørrmat til eget bruk.

Forslag til program:
 * To hoppøkter hver dag fredag – søndag.
 * Fredag og lørdag en tredje økt, på ettermiddag kveld som kan være power/powerteknikk/koordinasjon/bevegelighet. En av disse øktene (eller begge hvis noen vil) kan være rulleski for kombinert.

Endelig program settes opp når vi vet hvor mange som kommer.

Vi trenger avklaring på ca hvor mange som kommer og om det er ønskelig at vi disponerer hele anlegget inkl Knykenstua, det siste må vi varsle Orkdal IL om.

Vi vet heller ikke om det kommer flere trenere fra Hedmarkhopp. Vi har for øvrig avtale med Håvard Lie at trønderhopp kan hjelpe oss på deler av samlingen.

Det kan være aktuelt å bruke noen av utøverne derfra til kjøre en økt med power eller lignende.

Påmelding
Vi ønsker en KLUBBVIS oversikt på deltakere innen 20. september.  Den sendes til Hege og Harald Sørli på e-post: osteberg@fjellnett.no

 

NIF-EPI03, 03