Hopp til innhold

NC hopp Lysgårdsbakken

Fredrik Bjerkeengen imponerte under Norgescup hopp på plast i Lysgårdsbakken i helgen, med hhv. 1. og 3. plass i eliteklassen.

Lørdag 22. august
Fredrik, som hopper for Kolbukameratene IL og Lillehammerhopp, vant lørdagens renn i storbakken  foran Joacim Ødegård Bjøreng og Sigurd Nymoen Søberg, i et renn som ble preget av litt varierende forhold, spesielt i finaleomgangen.

I klasse B ble det seier til Anders Ladehaug fra Nordre Land IL.
RESULTATLISTE LØRDAG 22. AUGUST

Søndag 23. august
Søndagens renn ble en spennende affære med internasjonal deltakelse fra Østerrikes COC lag. Våre gutter i eliteklassen fikk målt seg mot gode internasjonale hoppere.  Elias Tollinger tok seieren foran Joachim Ødegård Bjøreng med Fredrik Bjerkeengen på tredjeplass. 

I klasse B leverte Anders Ladehaug nok et bra renn, med 2. plass.
Resultatliste søndag 23. august

nif-epi04, 04