Hopp til innhold

Medaljer i Falun

For en søndag i Falun! Gratulerer til verdensmester Ingunn Flugstad Østberg og sølvvinnerne Maren Lundby og Mikko Kokslien!

Teamsprint damer
Fra de dypeste daler til de høyeste tinder, det er Ingunn Flugstad Østbergs vei mot VM-gull. Først ute av laget, så inne, og så imponerer hun kolosalt da hun og lagvenninne Maiken Caspersen Falla knuser all motstand og blir verdensmestre på Teamsprint. Gratulerer!

Oppland Arbeiderblad: Gulljentas superrykk

Lagkonkurranse kombinert liten bakke
Sølv var nok nederlag en liten stund for kombinertlaget, etter at de hadde skaffet seg et særs godt utgangspunkt etter hoppdelen. Men Tyskland ble for sterke, og dermed ble det sølv. Men sølv i VM er bra! Gratulerer Mikko Kokslien + Magnus Moan, Håvard Klemetsen og Jørgen Gråbak.

Mikko gikk en god etappe, som lover godt for de gjenstående konkurransene i VM.


Mix laghopp
Det norske laget var en outsider i kampen om VM-tittelen, men da måtte jentene løfte seg fra torsdagens individuelle konkurranse. Og om de gjorde! Gullet glapp til slutt, men VM-sølv er imponerende! Gratulerer Maren Lundby + Line Jahr, Anders Bardal og Rune Velta!

nif-epi04, 04