Hopp til innhold

Seierspall NC Elite lørdag

Konica Minolta NC Rena

Jostein Loe fra Raufoss IL hopp dokumenterte god form med hhv. 2. og 1. plass under helgens Norgescup hopp i Renabakken.

Lørdag 28. november
Eliteklassen ble vunnet av Joachim Hauer. Best av våre ble Fredrik Bjerkeengen, IL Kolbukameratene, på 4. plass, og Are Sumstad, Sør-Fron IL, på 8. plass. 

I NC klasse A ble beste opplending nr. 2, Jostein Loe fra Raufoss IL hopp. Søre Ål-hopperne Sverre Aas Myhr og Mats Bjerke Myhren ble hhv. nr. 8 og 9. I NC klasse B ble Eirik Fystro, Leira IL, best av våre, på 11. plass.
Resultater NC Rena 28.11.15

Søndag 29. november
Dagens renn i NC Elite ble vunnet av en annen Joachim, nemlig Ødegård Bjøreng. Fredrik Bjerkengen ble nr. 5, Are Sumstad nr. 6.

I NC klasse A tok Jostein Loe det siste steget opp på pallen, fra 2. plass i går til 1. plass i dag, gratulerer! I NC klasse B ble Benjamin Østvold fra Lensbygda Sportsklubb best av våre på 14. plass.
Resultater NC Rena 29.11.15

 

Helgens renn er viktig for hopperne. Det skal kjempes om plasser til COC Rena neste helg, som gjennom god hopping igjen kan føre til WC plass i nasjonal gruppe på Lillehammer. Det var slik Johann Andre Forfang hoppet seg til WC sirkuset i fjor.

Det er også viktig for de 17- og 18 åringene, som kjemper om plasser til Ungdoms-OL. Dette er et av uttaksrennene, og det kan bli en tøff kamp for å ta den ene plassen. Vi har kun en guttehopper og jentehopper som får lov til å delta.

Det er ingen jenter som deltar denne helgen, da konkurransen er i K120

Se påmeldte deltagere her


NIF-EPI02, 02