Hopp til innhold

Trener 1 hopp/kombinert

Hedmark Skikrets inviterer til Trener I-kurs etter ny trenerløype, oppstart fredag 23. oktober.

Ønsker du å bli trener i hopp og kombinert?
Nå har du muligheten!

I forbindelse med Miljøsamlinga for Hopp og Kombinertutøvere på Rena Leir 24.-25.oktober, er det oppstart av to Trener 1 kurs. Det ene kurset vil fortsette på Tolga med Harald Sørli som trener og kursholder. Det andre kurset vil fortsette rundt Lierberget med Rune Rebne som trener og kursholder. Det kan også være aktuelt med et oppfølgingskurs på Lillehammer dersom det er mange deltakere fra Oppland.

Videre kursplan avtales med den enkelte gruppe på Rena.

For hvem? 
For deg som ønsker og blir trener eller få mere kunnskap om sporten.

Når?  
Oppmøte fredag 23.oktober kl 19.00, samlingen varer hele helgen.

Hvor? 
Idrettshallen på Rena Leir.

Den første kvelden vil det kun være teori, så ta med deg skrivesaker. Lørdag og søndag vil dere som er kursdeltagere få praktisere mye av det dere har gjennomgått i teorien på fredag kveld. Da er det ok om dere stiller i treningstøy.

Påmelding HER eller direkte på kurset.

Vi gleder oss til å se dere på kurs!

NIF-EPI03, 03