Hopp til innhold

Johanne Killi

Stang ut i freestyle-VM

Johanne Killi endte opp på 8. plass i slopestyle, mens Marte Høie Gjefsen ble beste norske på 13. plass i skicross.

Tirsdag 20. januar: SLOPESTYLE

Kvalifiseringen i slopestyle for kvinner tirsdag formiddag ble en skikkelig thriller om de siste plassene. Stortalentet Johanne Killi fikk til et brukbart første run, men mislyktes i det andre. Dermed havnet hun på 8.-plass og kom ikke til finalen.

Søndag 25. januar: SKICROSS
Marte Høie Gjefsen fra Lillehammer Skiklub røk ut i kvartfinalen. Hun var langt fra medalje da freestyle-VM ble avsluttet med skicross søndag. Hun kjørte godt i åttedelsfinalen og vant sitt heat klart, men ble slått ut i kvartfinalen etter en svak start. Deretter ble hun skviset ut.

- Nå skal jeg hjem for å trene mer på heat. VM var bare mitt fjerde heat i løpet av sesongen, og jeg mangler konkurransetrening. Det kan fortsatt bli bra utover i sesongen. Jeg tar med meg en del positivt fra VM, blant annet at jeg matcher de aller beste tidsmessig, sier Gjefsen.

NIF-EPI02, 02