Hopp til innhold

Kenneth Gangnes, Joachim Hauer og Robert Johansson

Hopp/kombinert 3-4. jan

Det har blitt arrangert Norges Cup og Region Cup i både hopp og kombinert i helgen, her finner dere resultater fra alle renn!

Konica Minolta Norges Cup hopp, Rena
Det meldes om en flott helg her på Rena, men med litt lunefulle vindforhold som nok har spilt inn på resultatlistene. Men uansett leverte Opplandshopperne mange gode resultater.

I eliteklassen ble det samme seierspall begge dager, med Joachim Hauer på toppen, foran 'våre' hoppere på 2. og 3. plass, hhv. Kenneth Gangnes fra Kolbukameratene IL og Robert Johansson fra Søre Ål IL.

I klasse A imponerte Sverre Aas Myhr fra Søre Ål IL da han vant lørdagens renn. Søndag ble det en 4. plass på Sverre, mens Anders Ladehaug fra Nordre Land IL tok steget opp på pallen, på en flott 3. plass.

Resultatliste NC hopp 03.01.15
Resultatliste NC hopp 04.01.15

Norges Cup kombinert, Granåsen
Mens eliten kjempet om verdenscuppoeng i Schonach, ble det arrangert Norges Cup i Granåsen, Trondheim, klasse A og B. Lars Ivar Skårset fra Søre Ål IL var eneste deltaker fra Oppland og halte i land en 3. plass i klasse B på lørdag, mens det på søndag ble en 6. plass.

Resultatliste NC kombinert 93.10.15
Resultatliste NCkombinert 04.01.15

Region Cup hopp/kombinert i Kremmerlia, Gausdal
Nytt av i år er Regioncup for hopp og kombinert, i samarbeid med skikretsene i Hedmark og Sogn og Fjordane. Gausdal Skilag var arrangør av første renn, i samarbeid med Trøgstad Skiklubb, som måtte flytte sitt renn pga. snømangel i Østfold.

I tillegg til søndagens renn ble det arrangert samling på lørdag.

Resultatliste KOMBINERT Regioncup Kremmerlia 04.01.15
Resultatliste HOPP Regioncup Kremmerlia 04.01.15

nif-epi04, 04