Hopp til innhold

NC hopp Lillehammer

Det ble to spennende og jevne renn på Lillehammer. Forholdene var gode, og det ble vist mye bra hopping.

Gausdal Skilag var arrangør av helgens Konica Minolta Norgescup hopp i Lysgårdsbakken. Lørdagens renn ble flyttet til søndag pga. snøværet. Heldigvis løyet snøen på søndag, og begge renn ble avviklet.

Renn 1
Det ble tredjeplasser i både NC klasse A og B, til hhv. Jostein Loe fra Raufoss IL hopp og Jonas Bratlien fra Bøverbru IL. I NC Elite ble det en fjerdeplass til Fredrik Bjerkeengen fra Kolbukameratene IL.

Resultater renn 1 søndag 11.01.15

Renn 2
Det ble nok en fin 3. plass til Jonas Bratlien i klasse B, mens Fredrik Bjerkeengen tok to steg opp, til 2. plass, i eliteklassen. I veteranklassen ble det en fin tredjeplass til Oddgeir Heimdahl fra Raufos IL hopp.

Resultater renn 2 søndag 11.01.15

NIF-EPI02, 02