Hopp til innhold

Lanserer teknikkvideoer

Norges Skiforbund langrenn lanserer 11 nye teknikkvideoer, med råd og tips fra de norske landslagstrenerne og landets beste teknikkeksperter.

Her får du se gode klipp av de beste langrennsløperne og du får tips til å utvikle din egen teknikk, gjennom presentasjon av de viktigste teknikkene som benyttes i motbakker, flatt terreng, nedoverkjøringer og i sving. I tillegg får du tips til effektiv startteknikk og hvordan du kan gå taktisk riktig i fellesstarter.

Målsetningen har vært å holde fokus på de viktigste grunnprinsippene for god teknikk, og presentere dette på en kortfattet og enkel måte. Landslagssjef Vidar Løfshus håper at disse videoene skal bidra til at det drives enda bedre og mer målrettet teknikktrening ute i klubbene og kretsene. 

- Vi ønsker at utøverne har så god grunnteknikk som mulig når de kommer på landslaget, uttaler Løfshus.

Du finner alle videoene her

NIF-EPI03, 03