Hopp til innhold

Alpinjenter 2002... se her!

Bli med på det første arrangementet for Norges alpinjenter født i 2002. Samlingen arrangeres i Hemsedal helgen 19-21. september, påmeldingen er nå åpen!

... bli med på prosjektet  'Alpinjenter 2002 - Venner for livet!

Program  Påmelding
Prosjektet drives frem av foreldre for glade og aktive alpinjenter fra 2002 årgangen og er basert på fjorårets arrangement ”ALPIN-GUTTER 2002 – VENNER FOR LIVET.”

Hensikten med helgen er å la våre flotte alpinjenter møtes uten hjelm og briller, slik at de får en anledning til å bli kjent med hverandre på tvers av kretser og klubber. Vi håper at en slik helg vil bidra til å bygge opp vennskapsforhold som ytterligere forsterkes og utvikles når jentene møtes på renn og treningssamlinger i årene som kommer.

Venner for livet skapes igjennom trening, samhold og glede

Ettersom det er snakk om svært aktive idrettsjenter, vil helgen bli lagt opp som en barmarksamling, men med vekt på sosialisering og aktiviteter som er egnet til å bygge relasjoner. Vi håper at så mange 2002-jenter som mulig har lyst til å bli med, slik at vi virkelig lykkes med å skape venner for livet i alpinmiljøet.                      

Hilsen fra foreldregruppen for Alpinjenter 2002 - Venner for livet,
v/ nrasmussen@live.no, tlf. 953 34 556