Hopp til innhold

Børge Søvik (t.v.) vant årets Galdhøpiggrenn etter imponerende kjøring. Her gratuleres han av landslagstrener Jo Mork fra Lillehammer. (Galdhøpiggrennet)

Galdhøpiggrennet 2014

Børge Søvik og Guro Kjølseth vant Galhøpiggrennet lørdag.

Børge Søvik vant årets Galdhøpiggrenn etter imponerende kjøring. Dermed ble han også Norgesmester i fjelltelemark 2014. 

Søvik hadde prøvd hardt å vinne rennet i mange år, men ikke klart å nå til topps før i år. Derfor var det en veldig glad Søvik i målområdet ved Spiterstulen etter at seieren var sikret. Søvik fra Isfjorden vant foran foran Snorre Sulheim fra Spiterstulen og Tore Welding fra Tessan.

Lars Ragnar Manengen fra Øyer knuste Lars Bergers gamle rekord i Galdhøpiggrennet UppÅne´ lørdag. Manengen  brukte imponerende 49 minutter og 50 sekunder fra Spiterstulen opp til Svelnosi og ned igjen – en tur på 3,4 kilometer og 1000 høydemeter en vei.

Les omtaler og resultater på arrangørenes nettsider

NIF-EPI03, 03