Hopp til innhold

Poenglister Norgescup

Sammenlagtlistene fra årets Norgescup Junior og U23/senior er nå oppdatert etter Gålå, dvs. med endelig sluttstilling.

Junior  Senior/U23  

Junior
Vi gratulerer Marte Mæhlum Johansen fra Østre Toten Skilag med 1. plass i Kvinner 17 år, mens det ble 2. plass både til Petter Statston fra Søre Ål IL og Mattis Stenshagen fra Follebu Skiklubb i hhv. Menn 17 år og Menn 18 år.

U23
I Kvinner U23 ble det en flott 2. plass til Barbro Kvåle og en del 4. plass til Emilie Kristoffersen, begge fra Lillehammer Skiklub. I Men U23 ble det hele 4 utøvere fra Opplandsklubber blant de 7 beste - Martin Løwstrøm Nyenget, Lillehammer SK, på 2. plass, Emil Nyeng, Ringebu/Fåvang SK på 3. plass, Vegard Bjerkreim Nilsen på 5. og Daniel Stock på 7. plass, begge fra Lillehammer SK. Gratulerer!

Senior
Seniorklassene ble vunnet av hhv. Martine Ek Hagen og Simen Østensen. Her ble Barbro Kvåle og Emil Nyeng best av våre, på hhv. 8. og 6. plass.

NIF-EPI01, 01