Hopp til innhold

2 NM-gull til Maren Skjøld

Maren Skjøld fra Gjøvik Skiklubb ble norgesmester i både storslalåm og slalåm Junior II i Hemsedal i helgen. Det holdt også til to flotte 4. plasser i seniorklassen.

SØNDAG 30. MARS - SLALÅM
For en sesonginnspurt for Maren, som avsluttet NM-helgen med nok en 1. plass i Junior II, denne gangen i slalåm. Også i dag holdt det til en fin 4. plass i seniorklassen. Gratulerer!

LØRDAG 29. MARS - STORSLALÅM
I dag var det endelig Maren Skjøld sin dag, da hun ble norgesmester i Junior II storslalåm. Dette holdt også til en 4. plass i seniorklassen, 8 små hundredeler fra pallen, gratulerer!

I herreklassen ble det sølv til Kjetil Jansrud, bak Leif Kristian Haugen, foran Aksel Lund Svindal.

FREDAG 28. MARS - SUPER-G
OL-vinner Jansrud måtte ta til takke med 4. plass under fredagens Super-G. Seieren gikk til Aleksander Aamodt Kihle.

I dameklassen ble det 7. plass til Maren Skjøld i seniorklassen, som også holdt til 5. plass i Junior II.

ONSDAG 26. MARS - UTFOR
Kjetil kjørte inn til en 2. plass i mennenes NM utfor, bare slått av årets juniorverdensmester, Adrian Smiseth Sejerstad fra Stabæk IF. Aksel Lund Svindal ble nr. 4 i NM. Rennet ble vunnet av Hans Olsson fra Sverige, men ettersom han ikke kan bli norgesmester, strykes han fra NM-listene. Max Ullrich, som kjører for Lillehammer Skiklub, men representerer Kroatia, ble nr. 9 og teller dermed heller ikke i NM.

- Jeg er fornøyd med egen kjøring. Målsettingen var selvfølgelig å vinne, men Adrian kjørte bra og var vanskelig å slå. Vi håper på fint vær og litt mindre vind til fredagens super-G, sa Kjetil etter rennet.

I dameklassen ble det en 3. plass til Maren Skjøld i NM utfor senior, som dermed tok sin aller første NM-medalje som senior. Ettersom rennet også inngår som NM utfor Junior II, holdt det til en 2. plass i denne klassen - med andre relativ god uttelling for Maren!

Arrangørenes nettsider 

Start og resultatlister på fisski.com

Konkurranseprogram

Onsdag 26. mars
Kl. 10:00: NM Utfor

Fredag 28. mars
Kl. 09:00: NM Super G

Lørdag 29. mars
Kl. 09:00: NM Storslalåm

Søndag 30. mars
Kl. 09.00: NM Slalåm

NIF-EPI01, 01