Hopp til innhold

Samling hopp/kombinert

I forbindelse med første renn i årets Regioncup inviterer Oppland Skikrets til samling lørdag 3. januar i Kremmerlia og Gausdal Arena.

Første renn i den nyetablerte Regioncupen for Oppland, Hedmark og Sogn og Fjordane arrangeres i Kremmerlibakken søndag 4. januar.

I den anledning inviterer Oppland Skikrets til samling lørdag 3. januar i Gausdal.

Opplegg
Dagen vil bli delt i 2, hvor en del er turn/skumgrop i Gausdal Arena og en del er hopping i Kremmerlia. De minste som er opp til og med 12 år vil ta ei økt i hallen først, mens de som er 13 år og oppover hopper først.
Det vil være godkjente instruktører i hallen, og for de som ikke har trener i bakken vil det bli mulighet for å få instruksjon der av trenere.

Oppmøte
Felles oppmøte for alle er senest 09.30 i Kremmerlibakken. Derfra vil de som skal til hallen dra samlet ned.
Det vil bli lunsj og bytte av arena mellom klokken 12.00 – 13.00.

Påmelding
Påmelding til samling sendes på mail til Bjørn Ødegaard på mail: bodefarm@online.no innen fredag 02.01.2015

Overnatting
For de som trenger overnatting, har vi fått et godt tilbud fra Velkomstsentret (tidligere Gausdal Hotel) i 2-sengsrom, med sluttvask, sengesett og frokost inkludert til kr. 552,- per rom per natt. Om det er behov for middag kan dette kjøpes i Kampen Kafé.

Det er også mulig å leie 4-sengs leiligheter på Skitorget Apartments ledig til kr. 1990,- per helg per leilighet. Da er oppholdet basert på sluttvask.

Vel møtt til en fin hopp- og kombinerthelg i Gausdal!

Skihilsen fra
Oppland Skikrets
v/ hopp- og kombinertkomiteen

nif-epi04, 04