Hopp til innhold

Storsamling Midtstua

Det er klart for vår 11 storsamling, og for tredje gang er den i Midtstulia. Årets Konica Minolta samling arrangeres 22-27. juni.

Målgruppa for samlingen er fra 6 år og oppover, og vi håper vi klarer å få deltagere fra hele landet. Det er begrenset antall plasser, og det er derfor førstemann til mølla prinsippet som gjelder. Påmeldingen åpner 14. april kl. 18.00.

 Les om storsamlingen i 2014:
http://www.skiforbundet.no/hopp/nyhetsarkiv/rapport-fra-storsamlinga/

Utøverne vil også i år få et allsidig treningstilbud, basert på vår utviklingsmodell (http://www.skiforbundet.no/hopp/nyhetsarkiv/?npid=9604&page=Utviklingsmodellen+i+hopp)

  • Trampolinehallen til Heming
  • Basistrening med instruktører fra andre idretter
  • Skihopping
  • Balansetrening
  • Grunntrening

 Det vil bli 2-3 økter per dag, og minimum 1 hoppøkt hver dag.

WC herrer kommer til å være tilstede mandag og tirsdag, og de skal gjennomføre en økt med alle gruppene. WC damer skal være trenere for jentene hele onsdag. 

WC kombinert har ansvaret for innholdet på torsdag.

Vi skal også sette opp et aktivitetsområde der utøverne kan holde på i pausene mellom øktene. Det vil i år bli volleyball, airtrack (ikke 100% avklart) fotball. I tillegg ønsker vi å legge vekt på enkle og utfordrende balanseøvelser i området.

Vi starter med Trenerkurs under samlingen, og det blir foredrag fra landslagsledelsen.

Det vil bli et eget opplegg for jentene, og vi velger å sette alle jentene i samme gruppe som tidligere år. Jentene får også en treningsdag med landslaget på onsdag.

Vi har ikke mulighet til å passe på utøverne mellom øktene. Vi håper at klubbene kan organisere det slik at dere kan ta vare på egne utøvere i pausene.

Det vil også bli et tilbud om gode priser på hotell. Vi er litt usikre på campingmulighetene i år, men det kommer vi tilbake til.

Påmeldingen legges ut 14. april kl 1800.
Det vil bli lagt ut link på skiforbundet.no/hopp i god tid før dette.

NB! DET MÅ BETALES VED PÅMELDING.  PRISEN ER 2000 KR PER UTØVER.  SØSKEN BETALER 1000 KR. ER DET SPESIELLE OMSTENDIGHETER SOM GJØR AT MAN ØNSKER Å DELE OPP BETALINGEN, KONTAKT tore@skiforbundet.no INNEN 7. APRIL.

 

NIF-EPI03, 03