Hopp til innhold

Gratulerer Mikko!

Vi gratulerer Mikko Kokslien fra Søre Ål IL, som gikk inn til seier og norgesmesterskap på Beitostølen lørdag!

Kombinertløperne startet sesongen med NM, med hopprenn i Midtstua fredag og langrenn på Beitostølen lørdag. Med bra hopping og en 10. plass som utgangspunkt før langrennet, var Mikko en av favorittene før langrennet - og han innfridde, med solid margin.

Espen Andersen fra Lommedalen IL ledet etter hopprennet og kapret til slutt 2. plass, mens Håvard Klemetsen fra Kautokeino IL stivnet i den siste bakken og endte på en 3. plass, etter 5. plass i hoppbakken.

Sigmund Kielland fra Kolbukameratene IL gikk seg opp til en 18. plass etter et 28. plass i hopprennet, mens unge, lovende Lars Ivar Skaarset fra Søre Ål Il, som er 1. års junior, endte på en flott 21. plass.

Resultatliste hopp 21.11.14
Resultatliste langrenn 22.11.14

Etter en litt trøblete sommer og høst for Mikko, gleder vi oss nå til resten av sesongen. Ikke minst WC på Lillehammer om to uker!

NIF-EPI01, 01