Hopp til innhold

Tilbud Skeikampen

Skeikampen kan tilby gode pakkeløsninger for de som ønsker å legge treningssamlingene sine dit, både på barmark og snø.

Norges Skiforbund Freeski, Nor Freeski, benytter jevnlig Skeikampen Resort for landslagets- og juniorlandslagets treningssamlinger. Her har vi vært med å utvikle gode elementer i parken, som vedlikeholdes og besørges av Skeikampen gjennom hele sesongen. Skeikampen Resort er dermed blitt et flott anlegg for treningsopphold, sommer som vinter. 

Sammen med Skeikampen resort har vi utviklet fordelaktige klubbpakker for treningssamlinger denne høsten og vinteren. Dersom du ønsker gode treningsforhold og et hyggelig opphold med alle fasiliteter for hele familien, kan du nå dra nytte av disse tilbudene. 

Skeikampen kan tilby følgende pakkeløsninger:
BARMARKSAMLING
SNØSAMLING

Ta kontakt Skeikampen direkte dersom du kan tenke deg å dra på treningsamling på Skeikampen. 

 

NIF-EPI02, 02