Hopp til innhold

Foto: Nordic Fokus

Mikko og Ingvild på pallen

Det er mange opplendinger ute på oppdrag for Norge i helgen, to av dem havnet på WC-pallen både lørdag og søndag - gratulerer Mikko og Ingvild!

WC-seier til Mikko Kokslien i kombinert
Mikko la et bra grunnlag med 19. plass i hoppbakken under dagens kombinertrenn i franske Chaux-Neuve.

Det ble et tett oppgjør, der det kun skilte 1,3 sekunder fra første- til fjerdeplass. Med Magnus Krog og Jørgen Graabak på 2. og 3. plass ble det en helnorsk pall.

På søndagens lagsprint ble det også pallplass - sammen med Jørgen Graabak gikk Mikko inn til en flott 2. plass.

Tredjeplass til Ingvild i WC langrenn sprint i Nove Mesto
Ingvild Flugstad Østberg fra Gjøvik Skiklubb tok en flott tredjeplass i dagens sprint og fortsetter å vise god sprintform. Mari Eide fra Øystre Slidre IL og Barbro Kvåle, Lillehammer Skiklub, ble hhv. nr. 38 og 49 i prologen og gikk ikke videre.

I herrenes sprint imponerte Vegard Bjerkreim Nilsen fra Lillehammer SK og Team Veidekke Innlandet med en 24. plass i prologen. Han gikk offensivt ut i kvartfinalen, men det holdt dessverre ikke til videre avansement. Men godt jobbet!

På søndag fortsatte Ingvild å imponere, da hun rykket fra Finland på siste etappe og gikk Norge I inn til gull. Makker var Maiken Caspersen Falle.

WC skiflyging Kulm
Robert Johansson fra Søre Ål IL kom på 34. plass på en dårlig norsk dag. Rennet ble vunnet suverent av japanske Kasai (41).

 Søndagens renn ble en opptur for de norske guttene, men Robert rykket noen plasser bakover, til 39. plass.

Hopp damer Sapporo
I damenes WC-renn endte Maren Lundby opp på hhv. 22. og 29. plass.

I tillegg har vi hatt opplendinger i aksjon i WC alpint (Kjetil Jansrud) og WC Freestyle (PK Hunder og Martin Håkonsen Kvatningen) denne helgen.

NIF-EPI01, 01