Hopp til innhold

Telenor Karusellen

Har din klubb glemt å søke om arrangørpakke for 2013-14? Det er fortsatt noen arrangørpakker igjen til evt. etternølere!

Pakken inneholder 
Startnummer-vest (WC-kvalitet, velg mellom 2 typer) • start- og målseil • arenaseil • arrangørvester • hoppvimpler • skicross klistremerker • arrangør-dvd med gode råd • informasjonsfolder • nettside for informasjon og aktivitetsbank • plakater for oppslag • mal til annonser • Tidligere arrangører får automatisk tilsendt påfyll av arrangørmateriell og kan i tillegg spesifisere egne ønsker.

Premier 
Barn som deltar får Telenor Karusellens drikkebelte som er årets premie.

Telenor Karusellen kan også arrangeres som et tilleggsnavn til eksisterende, planlagte, tradisjonsrike renn.

Verdi på pakken 
Minimum kr 200,- pr barn, dvs. at en arrangør med 100 deltakere vil få arrangørmateriell til en verdi av minimum 20.000 kr. I tillegg får du som arrangør redusert planleggingsarbeid knyttet til rennet og et enda bedre arrangement.

NIF-EPI02, 02