Hopp til innhold

Kvinnekombinert

Norges Skiforbund Kombinertkomite vil i året som kommer jobbe for å få jenter med i kombinert.

 NSF kom i høst med forslag til FIS om et prosjekt «Dame-kombinert». Dette ble godt mottatt og hver nasjon forbereder en presentasjon til FIS-kongressen i juni der de gir en status på deltakelse og hva som gjøres med dette i hvert land.

Kommende sesong skal det være jenteklasser i alle renn. Vi oppfordrer til at dette står på alle innbydelser til alle renn. Det kan også gjerne gjøres litt ekstra stas på jentene. Vi vil prøve å gjøre ekstra stas på de jentene som stiller i HL og Solan Gundersen i år.

Vi oppfordrer til at lokal media inviteres eller at det sendes stoff til disse, dersom det er kretser/klubber som har /lager egne jenteprosjekt, eller har mange jenter med.

Vi ønsker også en oversikt over aktive jenter i hver krets. Denne oversikten sendes til: gunn.torill.hokholt@roaldamundsen.vgs.no

 

NIF-EPI02, 02