Hopp til innhold

Opptak av rekrutteringsseminaret

Her finner dere opptak av det tredje rekrutteringsseminaret mandag 4. mars kl. 20:00.Om webinaret:
Webinaret er om skiklubbenes egne rekrutteringshistorier. Der kan du få høre om hvordan klubbene selv jobber med rekruttering og hvordan de har økt sine medlemstall. Skotfoss hopp startet webinaret med å snakke om hvordan de har økt sine medlemstall. Dette er spesielt interssant da Skotfoss hopps egne ungdommer bidrar i dette arbeidet. Det var et av flere tiltak Skotfoss hopp hadde gjort for økt rekruttering. Videre snakket Hammerfest Skiklubb om hvordan de involverte foreldre og mange gode tips rundt klubbdrift som vil hjelpe klubbenes rekruttering. 

Freidig Freeski delte sine tanker om hvorfor de har fått en rekrutteringsboost og hvilke utfordringer det kan gi. Arendal Skiklubb snakket om hvordan de har fått nye utøvere fra hele agder og hvordan de har gjort dette. De delte også sine erfaringer om å bygge skiklubb for alle. 

Avslutningsvis var Nes Ski som delte sine tanker og erfaringer rundt det å beholde utøvere lengst mulig. De snakket i tillegg om hvordan deres unge seniorløpere bidrar til rekruttering av nye skiløpere. 

NIF-EPI02, 02