Hopp til innhold

Folkefest på MartinCrossen 2024

MartinCrossen 2024 ble en kjempeopplevelse for både utøvere, trenere og publikum. Skiglede og rekruttering på sitt beste da det ble satt nye rekorder på alle områder i flotte vær- og skiforhold med 1400 deltakere.


Det ble en fantastisk opplevelse for både store og små.

Idrettsglede på sitt beste da over 1400 deltakere fikk teste sine skiferdigheter under MartinCrossen den 4. mars. Det ble en fantastisk opplevelse for alle tilstedeværende, og både deltakere og frivillige gjorde en fantastisk innsats for å skape en folkefest.

I tillegg til skirennet sørget DJ-en på snøhaugen, pyro, røykmaskin og glitter bak podiet for en fantastisk ramme rundt arrangementet med både ski, dans og underholdning gjennom hele kvelden.

Skipresident Tove Moe Dyrhaug var til stede på arrangementet, hvor hun ønsket alle velkommen. Sammen med Swix-sjef Gitte Thune og andre inviterte tok hun imot deltakere i mål med medaljer.

 Rennansvarlig Øystein Thuen var full av lovord om arrangementet:
– Vi er veldig godt fornøyd med hele gjennomføringen, det gikk som planlagt. Vi har forberedt oss godt og gjennomført dette i mange år, så vi har blitt erfarne med å gjennomføre og vet hva som skal til.

Rennlederen fortalte at den enorme interessen førte til at påmeldingsmulighetene stadig ble utvidet for å inkludere alle som ønsket å delta.
– Arrangementet var stappfullt, med over 1400 deltakere på jordet i løpet av kvelden. Vi hadde gjort noen endringer i løypa som ga mer publikumsareal, så det ble litt mer plass for tilskuerne. Vi hadde også fått opp stands med flere sponsorer som var innom og representert, noe jeg tror gjorde helhetsopplevelsen bedre for tilskuerne. 

– Vi hadde rigget med både pyro, lys og DJ som spilte, så det ble veldig god stemning der. Stemningen var magisk med de rammene som var lagt til rette med både lys, effekter, musikk og atmosfære når mørket senket seg, og det virkelig kokte på jordet når mørket kom. 

Thuen ga også stor honnør til de frivillige, som hadde bidratt til å rigge og gjøre klart til arrangementet. Han roste deres innsats med å skape en folkefest for både barn og foreldre. 
Han bemerket også at de hadde mottatt mange positive tilbakemeldinger fra deltakere og andre etter arrangementet, og at det ble veldig godt mottatt. Nå ser de allerede frem til neste års arrangement.

Les mer om MartinCrossen på Røas nettsiderNIF-EPI03, 03