Hopp til innhold

Barnas mini-VM i Bergen

Skiaktivitet med barnas mini-VM

Barnas mini-VM er i gang med den andre av sine tre turnéer denne vinteren og forrige uke var det premiere på et annerledes barnas mini-VM. Det var nemlig første gang at barnas mini-VM ble arrangert med rulleski på deltakerne.

For første gang noensinne ble barnas mini-VM arrangert med rulleski på beina. I Rogaland er det for tiden dårlig med snø og derfor også dårlige muligheter for å gå på ski. På Ålgård med Gjedal IL kjørte barnas mini-VM en ny variant der de hadde en hinderløype til fots deretter kjørte de et rulleskirenn for deltakerne. Tross lite snø stilte 119 barn til start og det ble en actionfylt kveld med masse aktivitet.

           
Skiaktivitet hos Gjesdal IL.

Barnas mini-VM har den siste tiden vært innom både Kristiansand og Bergen også. I begge byer er det meldt masse skiaktivitet og deltakere som viser skiglede.

Videre tar barnas mini-VM turen gjennom Møre og Romsdal der de skal besøke blant andre Hovdebygda IL, Markane IL og Surnadal IL.

Les mer om barnas mini-VM

Se hele kalenderen til barnas mini-VM her

              

nif-epi04, 04