Hopp til innhold

Simen Hegstad Krüger (Heiko Junge / NTB)

Navneseremoni for Hegstad Krüger-løypa

Tirsdag 27. februar 2024 klokka 18.00, Skjærsjødammen i Nordmarka inviterer Lyn Ski til en åpen navneseremoni for å hedre Simen Hegstad Krüger ved å navngi den løypa som han har erklært er hans favorittløype i Nordmarka med hans etternavn

Selve seremonien vil bestå av korte taler av noen prominente gjester og etter seremonien vil det være åpent hus på Ullevålseter Sportsstue, kun 1 KM fra Skjærsjødammen. Her vil det være mulig å kjøpe mat og drikke og å snakke langrenn. Fra klokken ca. 19 vil det vises Simens 3-milsgull fra OL i PyeongChang i 2018 på storskjerm. 

Simens favorittløype går fra Skjærsjødammen til Fortjern og Krüger som er oppvokst i kanten av Nordmarka ønsker Lyn Ski å hedre han med en synlig markering i det som har vært hans treningseldorado hele livet. 

Mer informasjon om arrangementet

nif-epi04, 04