Hopp til innhold

Rekrutteringen til skisporten blomstrer

Det registreres masse skiaktivitet og skileik i ski-Norge etter «tidenes vinter» så langt denne sesongen. Barnas Mini-VM er et av flere flotte rekrutteringstiltak i vinter, og de er i full gang med den første av tre store turnérundene for vinteren.

Denne er de på plass i Gudbrandsdalen og ned Valdres, før Barnas Mini-VM tar turen til Nittedal. Deretter står Østfold for tur neste uke. I

Follebu Skiklubb, Gausdal skilag, Vinstra IL skigruppa, Tormod skilag, Harpefoss Idrettslag Ruste IL og Sør-Fron IL er skigrupper i Gudbrandsdalen som rapporterer om nydelige vinterkvelder med masse skiaktivitet og skiglede.

NSFs skiklubbutviklere er også med å bidrar til å gjøre slike rekrutteringskvelder til en prima opplevelse for mange glade skibarn.

Les mer om Barnas Mini-VM og terminlista

NIF-EPI02, 02