Hopp til innhold

Familiebakken i Bodø (Bodø Alpinklubb)

Ny familiebakke i Bodø

Bodø alpinklubb har utviklet et nytt område for de aller yngste som er glad i å stå på ski. Dette kan være et fint eksempel for ski-Norge og rekruttering.

Den nye familiebakken er nederst i det som allerede er et fint anlegg på Skarmoen i Bodø. Bodø Alpinklubb kan melde om masse god aktivitet i den nye bakken. De har allerede hatt et skikurs som var utsolgt i bakken og skal ha flere skikurs fremover. Klubben melder i tillegg om gode besøkstall i alpinsenteret.

Atle Skårdal som er spesialrådgiver alpinanlegg og har hjulpet Bodø Alpinklubb med anleggsutvikling, forteller at det er viktig å utvikle anlegg også for de yngste som ønsker å kjøre på ski.

      

Den nye bakken er et del av et større prosjekt for å utvikle anleggene i nord for å få enda bedre rekruttering. Å tilrettelegge for aktivitet er viktig for å få god rekruttering. Gode skianlegg legger til rette for aktivitet og rekruttering. Denne bakken i Bodø er en del av større prosjekt for å utvide anleggene i nord, slik at rekrutteringen øker.

- Dette hadde ikke vært mulig uten frivilligheten som er på mange skiklubber i Norge, forteller Skårdal videre. Han legger til at muligheten for å søke støtte til anlegg er viktig for å få gode anlegg.

       

                                                

nif-epi04, 04