Hopp til innhold

Opptak av rekrutteringswebinaret

Her kan dere se rekrutteringswebinaret fra 29. januar i reprise.

 

Invitasjon:
Norges Skiforbund inviterer klubbene og våre medlemmer til nytt webinar om rekruttering mandag 29. januar kl. 20:00.
NSF fortsetter med webinarer, og dette er den andre i rekken denne vinteren om rekruttering. Dette kan være fin kunnskap ut til klubbene hvor vi kan vise til gode eksempler som har knekt rekrutteringskoden.

Om webinaret 

Webinaret er variert og den som ser på vil få innblikk i både hvordan flere klubber jobber med å få økt rekruttering og hvordan noen av grenene selv gjør det. 

Grenene som deltok på dette webinaret var langrenn, randonee og para-langrenn. Her fikk vi et innblikk i hvordan grenene jobber med rekruttering. Langrenn snakket blant annet om hvordan de både rekrutterer og beholder de som allerede er med, om hvordan å få med foreldrene inn i idretten og hvilke trener-kurs som er mulig å ta. Randonee snakket om hvordan sporten randonee er og hvor enkelt en faktisk kan gjøre det for å få til randonee-aktiviteter i klubb eller nærområdet. 

Para-langrenn snakket først kort om hvordan para-idretten er bygget opp, deretter om breddetilbud, klassifisering og om hvordan å inkludere para-utøvere i klubb. 

To klubber var også invitert for å snakke om sine rekrutteringstiltak for å få flere med. Kvaløysletta Skilag deler sine erfaringer om downhill skicross, et spennende nytt konsept for deltakere i alle aldre. 

I Sogndal har de knekt koden på rekruttering og blant annet økt fra 7 til 125 utøvere. Hør mer om dette i webinaret ovenfor.

NIF-EPI02, 02