Hopp til innhold

Strålende Skisprelldag i Tøyenparken

Rekruttering og skiglede på sitt beste da over 450 barn deltok på Skilek i Tøyenparken søndag i Oslo.

En fantastisk dag i Tøyenparken med varierte aktiviteter som hopp, orgeltramp, slalåmporter og morsomme øvelser for både store og små. Mange fikk også prøve seg på ski for første gang. Skiklubbutvikler i Oslo Tove Andersen beskriver en dag preget av høy aktivitet og skiglede fra start til slutt.

 

 

Utover representanter fra Skiforbundet bidro flere til arrangementet: Bymiljøetaten preppet løypene, Kollenhopp stilte med miniski og mannskap i hoppbakken, Bækkelagets telemarkgruppe lånte ut telemarksutstyr, mens Røa og Lillomarka stilte med langrenns- og skiutstyr.

500 boller ble transportert med pulk til Skisprellbasen, noe som ble ekstra verdsatt gjennom den travle dagen ved skiutlånsteltet. Med stor pågang gikk skiene raskt unna, og Andersen forteller om ekstra glede med venteboller fra Bakermester Klausen.

En fantastisk dag med lek og moro, der flere knapt tok seg tid til en pause i løpet av de timene Skisprell varte. I etterkant av arrangementet kom det også inn flere henvendelser, hvor folk ønsker å vite når neste Skisprell skal arrangeres.

 

 

nif-epi04, 04