Hopp til innhold

Barnas mini-VM i Moss

Barnas mini-VM inspirerer og skaper skiglede

Med de utrolige snøforholdene som er denne vinteren er Barnas mini-VM i gang og arrangementene skaper masse skiglede og skiaktivitet i ski-Norge.

Barnas mini-VM er en omreisende skikarusell og målet er å bidra til å skape positive skiopplevelser for barn i nærheten av der de bor. Dette er skirenn med varierte løyper som er tilpasset ulike skiferdigheter. Her kan alle delta uansett skiferdigheter. I Barnas mini-VM er lek, skiglede og VM-stemning i fokus.

Den siste uken har det blitt arrangert flere Barnas mini-VM rundt omkring i Norge. Det hele startet med skifest hos Gol IL før skikarusellen Barnas mini-VM reiste videre til Nittedal IL, Drøbak/Frogn IL, Moss IL og Trøsken IL siste uken. Hvor det alle stedene ble skapt stor skiglede og masse skiaktivitet blant deltakerne.

        

NSFs skiklubbutviklere er også med å bidrar til å gjøre slike rekrutteringskvelder til en prima opplevelse for mange glade skibarn.

I slutten av januar vil Barnas mini-VM reise videre til Vikersund IL, Nanset IF og Heddal IL.

Les mer om Barnas mini-VM

Se hele terminlisten til Barnas mini-VM

NIF-EPI03, 03