Hopp til innhold

Embrace Change for Our Future Skisport

21 nasjoner samstemmer i videreutvikling av skisporten ved å omfavne endring og tenke nytt.


De 60 deltakerne ønsker mer samhandling på tvers av nasjoner & kulturer, «entertainment» og digital utvikling. De ble også utfordret på hvilken nasjon som neste gang vil være vertskap for et internasjonalt seminar. 


Det er tredje gang mentorprogrammet «Morgendagens Skiledere» av Skiforbundet og Equinor gjennomfører internasjonalt seminar. Denne gangen helgen 16-18 september 2022, med tema «Our Future Skisport». Med innlegg og diskusjoner fra utøvere, trenere, ledere og politikere fra ski ble det en interessant og fremtidsfokusert helg. 

 

Vår regjerende langrennsdronning Therese Johaug var innleder sammen med franske Anne Chantal Pigelet, FIS Council og en sesjon med fire toppidrettsutøvere via video som var Jesper Saltvik, Jessica Diggins, Johannes Klæbo og Birk Ruud. Sammen med Christopher Schach, sportssjef Freeski, Bendik Hulløen, hoppkomitemedlem, Bryan Fish, US Ski & Snowboard og vintersjef Rikke Skov, Viaplay. 

Thomas Liland-Vik, Live Spilker og Synne Dyrhaug var ansvarlig for planlegging og gjennomføring av seminaret fra A-Å, alle tre lederdeltakere i mentorprogrammet «Morgendagens Skiledere Kull II».

NIF-EPI03, 03
Foto: Sverre Hjørnevik