Hopp til innhold

Tove Moe Dyrhaug (NTB)

Nå kan du søke på en av de mest spennende jobbene i norsk idrett

Norges Skiforbund er på jakt etter generalsekretær. Vi søker en person som er samlende, offensiv og framtidsrettet.

Norsk skisport står sterkt. Hver eneste dag jobber vi etter mottoet “Mange gode og glade skiløpere”. Skiglede for alle er sentralt i alt vi foretar oss, både i bredde- og toppidretten. 

Som generalsekretær i Norges Skiforbund vil du få ansvaret for å samle forbundet, jobbe på tvers av grener, kretser, ansatte, frivillige, arrangører, partnere, mediene og andre. 

Søknadsfristen går ut 22. januar 2023. 

Vi er på jakt etter en person som har bakgrunn fra ledelse innen idretten eller fra andre komplekse organisasjoner. Generalsekretæren må ha et strategisk blikk, kommersiell teft og egenskaper som samler alle gode krefter for å utvikle skisporten videre. Sportslig bakgrunn er ikke et avgjørende krav, men vedkommende bør like idrett og snø, kommunisere åpent og tydelig og ha en samlende kraft, sier skipresident Tove Moe Dyrhaug. 

I ansettelsesutvalget sitter skipresident Tove Moe Dyrhaug, visepresident Aage Schaanning samt styremedlemmene Stine Korsen, Torbjørn Skogstad, Rolf Bryn og Erik Bruun. Generalsekretærens nærmeste overordnede er Skistyret.  

Vi har mange spennende utfordringer i skisporten og engasjementet er stort, ikke minst når det gjelder å sikre mest mulig aktivitet over hele landet. Sammen med grenene, kretsene og alle ansatte har generalsekretæren en spennende jobb foran seg. Vi håper å ha en ny generalsekretær på plass i løpet av våren 2023, og går bredt ut i jakten på kandidater til en av de mest spennende jobbene i norsk idrett, sier Moe Dyrhaug. 

Gå til stillingsutlysningen

NIF-EPI01, 01