Hopp til innhold

Stor interesse for Telenor Karusellen

Telenor Karusellen arrangeres for 17. gang i vinter, og påmelding for klubber/arrangører er fortsatt åpen. Nå kan dere se karusellens nye video foran årets sesong!


Gjennom Telenor Karusellen ønsker vi å gjøre barnearrangementene lettere å arrangere og mer attraktive for deltagerne. Dette gjør at klubbene enklere kan rekruttere flere barn, foreldre og trenere til skisporten. Karusellen er for alle skigrener, hvor vi har fokus på ekte skiglede.

Søknadsskjema og informasjon om sesongen finner du på skiforbundet.no

Påmeldingen er fortsatt åpen for arrangører/klubber.

Vi ønsker at barn og foreldre/foresatte gjennom deltakelse på lokale arrangement skal oppleve god barneidrett i praksis. Derfor er Telenor Karusellen er en fin anledning for arrangørklubbene å vise seg frem i sitt lokalmiljø og å rekruttere flere medlemmer til klubben. Telenor Karusellen skal ha en åpen og inkluderende form, og bidra til en positiv utvikling, sportslig så vel som sosialt. Fjorårets arrangører:
Husk at alle må søke selv om dere ikke trenger påfyll av arrangørmateriell slik at vi kan ha oversikt.
Har dere igjen premier fra sist sesong ber vi om at disse deles ut denne sesongen.

Vi gleder oss til en sesong med rekordmange deltakere på Telenor karusellen!nif-epi04, 04