Hopp til innhold

F.v.: skipresident Erik Røste, kultur- og idrettsminister Abid Raja (V) og idrettspresident Berit Kjøll informerer om World Cup-arrangementer i ski nordiske grener, alpint og skiskyting i Norge på et pressetreff i Oslo fredag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Regjeringen har gitt klarsignal for verdenscuprennene i Norge

Norges Skiforbund er glad for regjeringens klarsignal til å arrangere verdenscuprenn i Norge i februar og mars.

– Vi har forståelse for at dette er en vanskelig beslutning, og vårt hovedfokus har hele tiden vært å forholde oss til alle de råd og retningslinjer myndighetene gir. Det er brukt store ressurser på smittevern og protokoller for gjennomføring av konkurranser på en forsvarlig måte. Vi er også ydmyke for alle som nå har fått begrensninger i å drive sin aktivitet. Vi jobber aktivt med Idrettsforbundet og myndighetene med å få mest mulig aktivitet for barn og unge. Arrangementene på Beitostølen, Lillehammer og NM-konkurransene i Trondheim, viser at dette har fungert i praksis. Vi vet at vi tar på oss et stort ansvar, som vi tar på største alvor, og takker for tilliten som blir vist oss, sier skipresident Erik Røste. 

– Vi vil fortsette det gode samarbeidet med arrangørene og det er også helt avgjørende med et nært samarbeid med lokale helsemyndigheter for å gjennomføre konkurransene på en trygg og forsvarlig måte når det gjelder smittevern og protokoller, sier Røste.

nif-epi04, 04