Hopp til innhold

Erik Røste og Ingvild Bretten Berg. (NTB scanpix)

Kjære alle skivenner!

Sommerhilsen fra skipresident Erik Røste og generalsekretær Ingvild Bretten Berg.

Etter en annerledes og krevende tid for alle, er det mange som nå ser fram til en velfortjent sommerferie og forhåpentligvis noen rolige dager. Sommerferien blir kanskje også litt annerledes enn før, som det meste har vært de siste månedene. 

Etter at regjeringen åpnet for idrettsaktivitet, først i grupper på 5 og senere i grupper på 20, har idretten spilt en viktig rolle. Vi opplever en optimisme. Idrettens betydning i lokalsamfunnet som den sosiale møteplassen, som limet hvor barn og unge kan møtes til lek og moro sammen med venner i trygge omgivelser, har blitt veldig tydelig gjennom denne krisen. Fra hele landet får vi positive rapporter om treninger og samlinger, og som alltid er det et stort engasjement for vårt felles mål om å leve opp til vår visjon; Mange, gode og glade skiløpere. 

De siste månedene har vi sett hvor viktig samholdet i idretten er. Dette har vært og vil være avgjørende i dialogen med myndighetene også fremover. Vi vil vi takke dere alle. Alle dere som hver eneste dag bruker av fritiden på denne viktige oppgaven for storsamfunnet, både i skiklubber, skikretser og i skiforbundet. På dette området har skisporten spilt en viktig rolle i flere generasjoner. Det kan vi være stolte av og det skal vi fortsette med. Tusen takk. 

Hvordan høsten blir og hva som venter til vinteren vet ingen, men la oss håpe at vi kan gjøre det vi liker aller best sammen med familie og gode venner. For å oppnå det, er det viktig at vi følger de til enhver tid gjeldende smittevernregler. På denne måten kan vi unngå nye restriksjoner. Det Det er i vanskelige tider vi virkelig oppdager hvor viktig det er med aktivitet for tusenvis av barn, unge og voksne i dette landet, ikke minst med ski på beina.  

Men før vi igjen teller ned til minusgrader og fine skiopplevelser, håper vi dere får en riktig god sommer!

Med sommerlig hilsen fra Ingvild og Erik.

NIF-EPI02, 02
NTB