Hopp til innhold

Mange ble imponert over foredraget til Steinar Hoen fra Bislett Alliansen som fortalte om snuoperasjonen til Bislett Games til å bli et miljøvennlig idrettsarrangement.

Miljø og bærekraft i fokus

Miljø og bærekraft var i hovedfokus på helgas møter på Gardermoen hvor 300 representanter fra ski-Norge deltok.

– Det å kombinere arrangør- og anleggsseminar, fagmøter og kretseledermøte, fungerer etter tilbakemeldingene svært bra. 300 personer har deltatt på ulike møter og seminarer i helga. Miljø og bærekraft har vært hovedfokus på seminardelen. Det har skapt et stort engasjement og jeg tror at alle reiser hjem med nye ideer om hvordan ski-Norge kan bidra på dette området. Klimaendringene er for våre idrett en av de aller største trusselen på sikt, kanskje den største. Fagmøtene hvor ski-Norge møtes, er viktige møteplasser for kursen framover stakes ut. Det er virkelig et stort engasjement fra mange noe som virkelig både inspirerer og motiverer, sier skipresident Erik Røste.

Les mer om prisvinnerne

Les mer om årets seminar

NIF-EPI02, 02
Svalbard Skimaraton