Hopp til innhold

Randi Thorsen til arrangør- og anleggsseminaret

Vi har gleden av å presentere Randi Thorsen til arrangør- og anleggsseminaret på Gardermoen 13.-15. oktober.

Thorsen holder innlegg i fellesdelen lørdag formiddag i forbindelse med vinterens NM i langrenn på Lygna. Temaet på foredraget er går på hvorfor kultur- og folkelivsprogram på større idrettsarrangementer? Hva tenkte, hva erfarte og oppnådde arrangørene på Ski-NM på Lygna?

Randi er utdannet sykepleier, har studert pedagogikk og ledelse og har hatt ulike jobber og engasjement innen disse områdene. I mer enn 20 år har hun allikevel jobbet mest innen kulturfeltet, samfunnsutvikling, og satt blant annet i kulturkomiteen for Lillehammer OL. Randi har vært opptatt av å fokusere på verdier og perspektiver kulturen kan bidra med i en tid der materielle verdier har fått stadig større plass i våre liv.

MER Informasjon og påmelding

NIF-EPI01, 01