Hopp til innhold

Den norske delegasjonen i Mexico: Fra venstre: Eva Tine Riis-Johannesen, skipresident Erik Røste og generalsekretær Stein Opsal.

Norge-forslag vedtatt

Norges Skiforbunds forslag om at arrangører av VM nordisk også skal påta seg å arrangere junior-VM ble enstemmig vedtatt på FIS-Congressen i Cancun i formiddag.

Det er krevende å arrangere junior-VM, men i fremtiden vil arrangementet gå i de samme areaene som senior-VM året før eller et av de første årene etter senior-VM. Skipresident Erik Røste presenterte forslaget i Mexico i dag.

- Val de Fiemme arrangerte junior-VM 2014, året etter senior-VM i 2013, og det ble et fantastisk mesterskap for våre beste juniorer i hopp, kombinert og langrenn på plass. Med dette forslaget sikrer vi at juniorene får gå i de beste anleggene og oppleve de samme arenaene som de beste minst annethvert år, sa blant annet Røste til forsamlingen.

FIS Council støttet forslaget og det var ingen som stemte i mot. 

NIF-EPI02, 02