Hopp til innhold

Ny advokat i Norges Skiforbund

NSF vokser på alle områder og 1.januar ble Anne-Lise H. Rolland ansatt som Norges Skiforbunds første egne advokat.

Rolland kommer fra stillingen som partner i advokatfirmaet Storeng, Beck og Due Lund DA. Hun har lang erfaring som advokat, og har blant annet arbeidet i juridisk avdeling i LO, advokatfirmaet Schjødt og hun har erfaring fra CAS (den internasjonale voldgiftsdomstolen for idrettssaker).

 - Jeg har vært veldig heldig og jeg tror jeg har fått Norges mest spennende jobb, sier Rolland selv.

Den nytilsatte advokaten vokste opp i Nederland med norsk far og nederlandsk mor. Hun studerte juss i Nederland, og har lang fartstid innfor feltet med blant annet flere saker for NISO. Rolland har i tillegg til lang erfaring som advokat også tatt tilleggsutdannelse i coaching.

 - Det skjer så mye forskjellig i Norges Skiforbund og jeg ser frem til varierte og spennende arbeidsoppgaver. Jeg gleder meg veldig, påpeker Rolland.

Generalsekretær i NSF, Stein Opsal, sier at forbundet er svært fornøyd med å ha ansatt Rolland.

 - NSF vokser og profesjonaliseres på alle områder og vi har sett et økende behov for advokatbistand i en rekke saker de siste årene. Vi er veldig fornøyde med å få Anne-Lise med på laget med den allsidige og brede erfaringen hun innehar. Vi håper alle grener og avdelinger kontakter Anne-Lise i alle type saker, dersom det er behov for bistand eller råd, sier generalsekretæren.

Norges Skiforbund ser frem til å styrke kollegiet sitt med juridisk kompetanse.

NIF-EPI01, 01