Hopp til innhold

Kidsa er i full gang på Geilo i dag.

Satser på treningsgrupper

Geilo er første vinterdestinasjon i Norge som satser på rekord tidlig sesongåpning for treningsgrupper i en alpinbakke.Vi har sommerskisentrene, men Geilo er først ut av de «normale» alpinsentrene som satser med rekordtidlig åpning.

Over sommeren har store mengder med snø blitt lagret under spesialduk, og ny snøfabrikk er kjøpt inn som produserer snø i varmegrader.

Fra Geilo Skisenter:
Vi er godt i gang med snøproduksjon, og alt fungerer som det skal. Vi har ca 20 000 m3 snø igjen av den vi lagret i vinter, og snøfabrikken produserer ca 100 m3 med snø i døgnet. Vi har sjekket kvaliteten på den lagrede snøen og det ser meget bra ut!

Det vil bli laget en skitrasè på ca 400 meter og 30 meter bred. Det er kun for slalåmkjøring/snowboard og det blir ikke laget park.

Åpningsdato er lørdag 26. september. Da kan du starte høstferien med skikjøring på Geilo! På selve åpningsdagen vil alle ha mulighet til å teste bakken.

Traseen i Havsdalen vil i utgangspunktet være forbeholdt alpine treningsgrupper, men i tillegg kommer vi til å ha dager åpent for alle.

Les mer på geiloskisenter.no


NIF-EPI03, 03