Hopp til innhold

Annette Neshagen

Ny arrangementskonsulent

Annette Neshagen (27) fra Vang i Valdres er ansatt som ny arrangementskonsulent i Norges Skiforbund.

Neshagen kommer fra en stilling som prosjektleder på festivalen Vinjerock. Hun startet i jobben denne uka. 27-åringen kommer til å ha hovedfokus på alpint, freestyle og telemark, samt annet administrativt arbeid i Norges Skiforbund. Den nyansatte arrangementskonsulenten har alltid vært meget skiinteressert og holder på med skiaktiviteter på hobbybasis.

- Jeg ser frem til å komme skikkelig i gang med jobben, og gleder meg til å bli kjent med mange nye kollegaer. Det er veldig mange flinke folk i Norges Skiforbund som jeg har mye å lære av, og håper etter hvert at jeg kan være med å utvikle arrangementsavdelingen og forbundet som helhet, sier hun.
 
Neshagen har utdannelse fra Norges Idrettshøyskole og Westerdal School of Communication. 
NIF-EPI03, 03