Hopp til innhold

Erik Røste (NTB Scanpix)

Ett minutts stillhet på Beitostølen

På bakgrunn av det tragiske terrorangrepet i Paris ble dette markert med ett minutts stillhet og en tale av skipresident Erik Røste.

I dag er vi preget av de tragiske nyhetene om terrorangrepene i Paris.  Et angrep som berører mennesker langt utover den franske hovedstad, også oss i Norge, også oss her på Beitostølen, også oss i skimiljøet.

Dette har rammet helt tilfeldige, uskyldige mennesker som dessverre var på feil plass til feil tid.  Her på Beitostølen er Frankrike representert med sine beste skiskyttere- og langrennsløpere. Norges Skiforbund vil utrykke sin dypeste medfølelse med den franske troppen og det franske folket. Vi er en familie. Det som rammer dere – rammer også oss.

I sympati og respekt for alle som er berørt av terrorkatastrofen i Paris, ber jeg om ett minutt stillhet.

NIF-EPI03, 03