Hopp til innhold

Telenor Karusellen 2015-2016

Nå kan klubber og lag tilknyttet skikretsen søke om tildelingen av ny sesong med Telenorkarusellen. Husk søknadsfristen 8. november!

Vi ønsker å skape enda større aktivitet i alle skigrener for årsklassene opp til og med 12 år, og vi inviterer derfor klubber og lag til å arrangere Telenor Karusellen i sine lokalmiljøer.

Gjennom Telenor Karusellen ønsker vi å gjøre barnearrangementene lettere å arrangere og mer attraktive for deltagerne. Dette gjør at klubbene enklere vil kunne rekruttere flere barn, foreldre og trenere. Telenor Karusellen skal ha en åpen og inkluderende form, og bidra til en positiv utvikling, sportslig så vel som sosialt. Og med de siste års enorme respons friskt i minne, ble det også svært stor respons med ca. 75 000 deltakere og 540 arrangører i Telenor Karusellen. Print ut årets brosjyre.

nif-epi04, 04