Hopp til innhold

Øverst fra venstre: Charles Tøsse, Toril Skaflestad, Erik Røste, Eva-Tine Riis-Johannessen, Tor Bach, Arvid Wisløff, Gunhild Dugstad, Tove Moe Dyrhaug og Asgeir Moberg. Nederst fra venstre: Håkon Wibstad, Torbjørn Skogstad, Paul Einar Borgen, Bente-Lill Romøren, Birger Goberg og Elling Breivik.

Skistyret i full sving

Det nye skistyret er for fullt i gang etter valget under skitinget i Loen rett før ferien.

Det nye skistyret gjennomførte oppstartsmøte sist uke i Oslo. Styret fordelte oppfølgingsansvaret for skikretsene, fagområdene i Skipolitisk Dokument samt oppfølging av de konkrete vedtakene på Skitinget mellom seg.

- Vi hadde et godt møte hvor vi fordelte oppgaver mellom oss. Vi har sett på hvordan vi skal jobbe fremover. Det ble blant annet brukt god tid på prioriteringer innenfor skipolitisk dokument, sier skipresident Erik Røste.

Prioriterte områder for skistyret 2014-2016

* Kompetanseutvikling
* Iverksette handlingsplan for skisportens antidopingarbeid
* Integrering
* Anleggsutvikling
* Breddeidrett med fokus på frafall
* Kommunikasjon - intern og ekstern
* OL og Paralympics 2022 

NIF-EPI02, 02