Hopp til innhold

Røste med i «Klubben i Mitt Hjerte»

Skipresident Erik Røste var med under offentliggjøringen av prisene under dag 2 i «Klubben i Mitt Hjerte».

Hør Erik Røste i P4-studioet tirsdag som forteller om hans klubb i sitt hjerte, samt hvilke tre klubber som fikk pris tirsdag.

«Klubben i Mitt Hjerte» er i gang igjen fra lørdag 8.november. Denne gangen har konseptet endret både på klasseinndeling og premieregler for å gi alle klubbene Norge rundt likest mulig sjanser til å sikre premier og oppmerksomhet.

«Klubben i Mitt Hjerte» en er felles kampanje arrangert av Norges Idrettsforbund og Olympiske Komite, Nordea, P4 og Dagbladet. Vi har holdt på med denne avstemningen i ti år fordi vi ønsker å støtte det brede, lokale idrettsarbeidet over hele landet. 

Vil du få fram din spesielle klubb er det bare å sette i gang med lokale kampanjer for å få opp antall stemmer. Bruk nettsidene til idrettslaget, Facebook, Instagram, Twitter og fantasien for å løfte fram klubben du er glad i.

Vinneren og det store avstemningsresultatet fra Klubben i Mitt Hjerte 2014 blir offentliggjort på P4, Dagbladet og Dagbladet.no lørdag 22. november.

Mer om «Klubben i Mitt Hjerte» på idrett.no

nif-epi04, 04