Hopp til innhold

Adm. dir. Torbjørn Almlid i Norsk Tipping. (NTB Scanpix)

Norsk Tipping

- Våre nåværende toppidrettsutøvere er med på å betale karriereutviklingen for dem som skal bli best i framtiden, skriver administrerende direktør i Norsk Tipping, Torbjørn Almlid.

Hvis dagens utøvere skal putte hele sin markedsverdi i egen lomme, vil finansieringsgrunnlaget for morgendagens eliteutøvere svekkes tilsvarende, skriver adm. dir. Torbjørn Almlid i denne kronikken, her med Marit Bjørgen foran NM på ski 2013.

"Vil norsk toppidrett fortsatt ha sine røtter i breddeidretten, frivilligheten og idrettsfellesskapet?  Eller er økt pengefokus og elitedyrking i ferd med å skape en toppidrett som fjerner seg fra idrettens tradisjonelle grunnverdier?

Se sak på Norsk Tippings nettsider

Se kronikk i Aftenposten

NIF-EPI02, 02