Hopp til innhold

Aktuelt

Ski-VM blir plastsmart

Ski-VM 2025 har fått støtte fra Trøndelag fylkeskommune, som skal brukes til å redusere plastbruken på tiårets største idrettsarrangement.

Omfattende satsing for randonee

– For første gang er vår randonee-satsing satt skikkelig i system. Vi setter stor pris på hjelp og støtte fra Olympiatoppen, og føler vi med dette samarbeidet har gode kort på hånda til å ta en nytt godt sportslig utviklingssteg som lag denne sesongen, sier sportssjef Martin Bartnes og landslagstrener Ove Erik Tronvoll.

Fornøyd med styrking av anleggsarbeidet

– Vi er spesielt glade for at tinget så tydelig signaliserer at styrking av det anleggspolitiske arbeidet skal være blant de viktigste satsingsområdene for organisasjonen i tiden framover, forteller visepresident i Norges Skiforbund, Aage Schaanning.

Kommunene og idretten trenger hverandre

Resolusjon på Idrettstinget 2023: Norske kommuner er en viktig samarbeidspartner for idretten, kanskje den viktigste. Det er nok å nevne den innsatsen kommunene gjør gjennom å bygge og drifte idrettsanlegg, og den økonomiske støtten de bidrar med til idrettslagene.

Langrennslandslaget goes Happybytes

Skiforbundet langrenn har signert avtale med mobilselskapet Happybytes som strategisk partner. Avtaletiden er på to år og går til etter VM i Trondheim 2025.

To VM-nettverk inngår samarbeid

Beyong Skiing og Spor ønsker å skape forretningsmuligheter på tvers av landegrensene. Dette gjør de gjennom å åpne hverandres nettverk.

se flere nyheter

NIF-EPI01, 01