Hopp til innhold

Nyheter

Aktuelt

Trener-3 2024

Norges Skiforbund, langrenn vil også i 2024/25 arrangere trener 3-kurs. Kurset vil ha oppstart i august, og vil bestå av 2 helgesamlinger med topp kvalifiserte forelesere.

Solid avslutning på sesongen

Tre generasjoner med Telemarksutøvere møttes denne helgen for å avslutte sesongen på best mulig vis i de siste NM-rennene.

Ungdoms- og foreldrewebinar

Se Sunn Idrettss ungdoms- og foreldrewebinar i reprise om kropp/trening, kosthold/prestasjon, samt stress, selvfølelse og balanse.

Compass Capital AS - En ny randoneevenn

Vinteren er på hell for de fleste, men april/mai kan være en fin tid for fantastiske randoneeturer. For Randoneelandslaget starter forberedelsene til den særdeles viktige sesongen som kommer. Sesongen 2024/2025 er kvalifiseringssesongen til OL-2026 og vil definere hvilke nasjoner som kan stille med utøvere i OL.

Grasrottrenerkurs langrenn

Langrennskomiteen har fokus på kompetansebygging i klubbene og da spesielt trening av barn. Nå arrangerer vi to kurs, Kongsgård i Kristiansand og Melsheia Sandnes.

Vi søker instruktørar til Sommarskiskulen

Skikrinsen søker instruktørar til Sognefjellet Sommarskiskule 2024! Vi søker personar med skibakgrunn til å vere instruktørar på skiskulen. Instruktørane får løn etter avtale, og det er ikkje krav om kompetanse.

Alt om Skitinget og fagmøter 2024

Velkommen til Skitinget og fagmøter i Bodø 6-9. juni. Skitinget 2024s nettside oppdateres med program av alle møter, dokumenter og øvrig praktisk info.

se flere nyheter
nif-epi04, 04