Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

NNM på ski Kvaløysletta

Fredag 17. mars starter NNM i langrenn. Omlag 500 langrennsløpere er ventet til start, og du kan se og høre mesterskapet live

NNM/Vårhopprenn

Vårhopprennet , en fast tradisjon på avslutning av hoppsesongen, arrangeres i Storhaugbakkene - (Mosjøen) fredag 31 mars og lørdag 1. april. Det er innlagt Nordnorsk mesterskap i skihopp og kombinert og KM i klassene junior og senior.

Logo Kulturdepartementet

Innspillskonferanse - egenorganisert aktivitet

Kulturdepartementet arrangerer mandag 27. mars innspillskonferansen med tema egenorganisert aktivitet. Vi oppfordrer alle våre klubber til å delta og komme med innspill til Kulturdepartementet om hvordan de kan legge bedre til rette for aktivitet. Les mer i saken

NNM 2017

Nå er det 7 dager igjen til Nord-Norsk Mesterskap starter. Her kommer noen nyttige linker og praktisk informasjon.

Gålå 30.mars - 02.april

På vegne av arrangøren på Gålå kommer her invitasjon til NM del 2 og NC junior finaler 30. mars – 2. april.

Sol cup Alpint

3.3 - 5.3 arrangeres Sparebank 1 Sol Cup på Skillevollen, Mo i Rana. Kvalifiseringsrenn til Landsfinale og Hovedlandsrenn. Les invitasjonen nedenfor

NNM 2018 til Mosjøen!

NNM 2018 Nordisk (Langrenn, Hopp og Kombinert) er tildelt Mosjøen IL! Endelig dato vil bli satt under årets NNM.(Foto: Helgelendingen)

Endringer Lekangstafetten 25.2.

På grunn av dårlige værforhold vil rennet bli ett vanlig kretsrenn i klassisk stil. Rennet vil avlyses hvis forholdene ikke endrer seg. Bekskjed kommer her.

4,8 millioner fordelt i prepareringsmidler

Norges Skiforbund har fordelt 4,8 millioner til klubber i ski-Norge til innkjøp av utstyr til å kjøre opp skiløyper. Midler fra utstyrsordningen bidrar til at flere klubber har fått investert i ny prepareringsmaskin siste året.

Klart for Nordlandscup 5 og 6

Da skulle alt være klart til helgas renn. Forholdene er fantastiske, værmeldingen god ( spes lørdag) og alt skulle ligge til rette for ei fin langrennshelg. Se også resultater i venstremarg.

VARGTREKKET 2017

Korgen IL inviterer til turrennet Vargtrekket søndag 19. mars 2017. Vargtrekket er 25 km med start fra Fallforsen sør for Korgen, langs veien mot Bleikvasslia og målgang i Vesterlia.

Ungdomsstafetten 2017

Kong Harald Ungdomsstafett, arrangeres i forbindelse med Verdenscup i Holmenkollen og er en gave til Kong Harald. Kong Harald Ungdomsstafett (US) arrangeres søndag 12. mars 2017. Nordland Skikrets ønsker også i år å delta med 2 lag.

Arrangører til NNM-langrenn 2018 søkes

Nordland Skikrets er arrangørkrets Nord-norske mesterskap (langrenn) 2018. Klubber eller allianser av klubber som ønsker å arrangere NNM bes melde sitt kandidatur til kretskontoret innen 14.2. Klubber/Allianser på Helgeland vil prioriteres men andre kan også søke.

Utmerkelser Langrenn

Nordland Skikrets ved LK skal ha utdeling av priser/pokaler som er tildelt utøvere for 2014/15 og 2015/16. Utdelingen vil skje i forbindelse med NC 5 og 6.

Avlysing

På grunn av snømangel må Leirfjord IL avlyse neste helgs kretsrenn 5. februar Vi skal se på ny dato for å arrangere kretsrenn på Tovåsen, når det kommer snø.

Nordlandscup 11. og 12. februar

Vi ønsker løpere og ledere velkommen til Beiarn og Larsoslia skistadion 11. og 12. februar til Nordlandscup 5 og 6! Rennstart lørdag kl. 1200, søndag 1100.

Kjøp engangslisens i app

Aldri har det vært enklere å betale engangslisens! Både arrangører og utøvere kan glede seg til å ta i bruk den nye appen Min Ski. Last ned i dag fra App Store eller Google Play.

bilde hentet fra Kongsberg IF sin side

K-Jump - resultatprogram i beta

Mange synes Ehopp er vanskelig, og det er derfor meget gledelig at vi har en ivrig, ung hopper som har utviklet et resultatprogram som nå er i beta.

Sesonginformasjon 2016/2017

NSF hopp ønsker å styrke sin informasjon ut til hopp-Norge, og i denne anledning har vi en laget en første versjon av Sesonginformasjon 2016/2017.

Utmerkelser 2016

Styret i Nordland Skikrets har gjort tildelinger av utmerkelser for skisesongen 2015/2016:

Mulig endring av stilart på Alsvåg

Alsvågrennet 2017 blir arrangert tross for lite sny, men vi ønsker å sende et varsel til klubbene i regionen om at det kan bli endring fra klassisk til fri på kort varsel,

Kjøp engangslisens i app

Aldri har det vært enklere å betale engangslisens! Både arrangører og utøvere kan glede seg til å ta i bruk den nye appen Min Ski. Last ned i dag fra App Store eller Google Play.

KM-Nordisk

Helga 28-29 januar er det klart for KM i Mosjøen. Langrenn, Kombinert og Hopp. Her finner du programmet.

Det har aldri vært gøyere!

- Distansekortet er et utrolig bra virkemiddel for å at jeg synes det var gøy å være med ut på ski, forteller Astrid Uhrenholdt Jacobsen.

Vedr. betaling Fauske

Vedr. påmelding til kretsrenn har vi nå opphevet onlinebetalingen i Sportsadmin. De som allerede har meldt seg på, og ligger i handlekurven, må klubbene betale for.

Endringer teminlista

Du finner oppdateringer i terminlista HER: http://www.skiforbundet.no/nordland/endringer-pa-terminlista/

Hyllest til breddeidretten

Lørdag 28. januar ønsker NRK Sporten å gi breddeidretten i norsk skisport den hyllesten den fortjener. Norges Skiforbund oppfordrer våre klubber til å søke på dette flotte tiltaket.