Stor innsats og mange gode prestasjoner av langrennsløperne fra Nordland både i individuelle distanser og stafett under helgas Hovedlandsrenn i Meråker. Gratulerer med vel gjennomført til alle utøvere, støtteapparat og smørere!

Hovedlandsrenn for 14 og 15 åringer i Langrenn, Hopp og kombinert i Meråker og Skogn.

Gratulerer til alle langrennsløperne med god innsats og flotte prestasjoner!

Søndag - Stafett

Spennende avslutning med stafett på Hovedlandsrennets siste dag. Nordland stilte med 2 jentelag og 4 guttelag. I tillegg gikk noen av guttene på Mix-lag, slik at alle fikk være med på stafetten.

I gutteklassen stilte over 80 lag i tillegg til mix-lag. Her kom Nordlands lag 1 på 14. plass.

I jenteklassen var det 65 lag. Nordlands lag 1 ble nr. 25.

resultater

Lørdag - Klassisk individuell start

Lørdag var det klassiske distanser med individuell start, 5 km og 7,5 km.

På dagens renn gikk Kaja Risvoll Amundsen fra Fauske iL inn til en sterk 10.plass, i klassen jenter 16 år 5 km.

Blant gutta gikk Tobias Nystadbakk fra Innstranda IL inn til 28. plass i klassen gutter 15 år.

Fredag - Langrennscross og sprint

Hovedlandsrennet startet med to konkurranser fredag.

Langrennscross er blitt fast konkurranseform i Hovedlandsrennet fra og med i år.

I gutter 15 år gikk Tobias Nystadbakk fra Innstranda IL inn til en sterk 2. plass. Iver Bjørnstad fra Fauske IL ble nummer 7, bare 5 sekunder bak vinneren. I gutter 16 år ble Viljar Fjellheim fra Bossmo & Ytteren IL nr. 10.

I klasse jenter 15 år gikk Maria Irgum fra Bossmo og Ytteren IL inn til en sterk 7. plass.

Senere samme dag ble det gått sprint.

I klasse gutter 15 år tok Elias Selnes fra Bossmo & Ytteren seg helt til finalen, og endte på en sterk 5. plass. Tobias Nystadbakk fra Innstranda IL kom til semifinalen, og endte på 9. plass. Iver Bjørnstad fra Fauske IL ble nr. 19.

I klasse jenter 15 år tok Sigrid Pinnerød fra Tverlandet IL seg til kvartfinalen, og ble nr. 20. Det samme gjorde Kaja Risvoll Amundsen fra Fauske IL. Hun ble nr. 17 i klasse jenter 16 år.

Utøvergjengen har Pizzakveld. Takk til Elkem Rana for sponsorstøtte!